•  
    42 719 08 61
     
    sekretariat@soswzgierz.pl
  • HOME
  • DLA RODZICÓW
    1. SEKRETARIAT
    2. PROJEKT SZKOLNEGO ZESTAWU PODRĘCZNIKÓW
    3. REKRUTACJA
    4. RADA RODZICÓW
    5. GRUPA WSPARCIA
    6. JADŁOSPIS
    7. STAWKI OPŁAT ZA POSIŁKI / NUMER KONTA DO WPŁAT
    8. GODZINA DOSTĘPNOŚCI NAUCZYCIELI 2024/2025
  • STRUKTURA
    1. SZKOŁA PODSTAWOWA NR 13 IM. KORNELA MAKUSZYŃSKIEGO W ZGIERZU
    2. SZKOŁA BRANŻOWA I STOPNIA NR 3 IM. KORNELA MAKUSZYŃSKIEGO W ZGIERZU
    3. ZESPOŁY REWALIDACYJNO – WYCHOWAWCZE
    4. SZKOŁA PRZYSPOSABIAJĄCA DO PRACY IM. KORNELA MAKUSZYŃSKIEGO W ZGIERZU
    5. GRUPY WYCHOWAWCZE
    6. BIBLIOTEKA
    7. ŚWIETLICA
    8. PRZEDSZKOLE NR 16 IM. KORNELA MAKUSZYŃSKIEGO W ZGIERZU
    9. WCZESNE WSPOMAGANIE ROZWOJU
    10. PROGRAMY PROJEKTY
    11. WOKRO
  • O OŚRODKU
    1. WSPIERAJĄ NAS
    2. HISTORIA
    3. SAMORZĄD UCZNIOWSKI
    4. KONKURSY/ PRZETARGI
    5. RAPORT O STANIE DOSTĘPNOŚCI
  • PRACOWNICY
    1. DYREKCJA
    2. PSYCHOLOG
    3. PEDAGOG
    4. PIELĘGNIARKA
    5. PRACOWNICY ADMINISTRACJI
  • KONTAKT
  • OFERTA
    1. ZAJĘCIA SPECJALISTYCZNE
    2. DODATKOWE ZAJĘCIA TEMATYCZNE
    3. WCZESNE WSPOMAGANIE ROZWOJU
    4. ZAJĘCIA REWALIDACYJNE
ARCHIWUM
  • ARCHIWUM ROKU SZKOLNEGO 2023/2024
  • ARCHIWUM ROKU SZKOLNEGO 2022/2023
  • ARCHIWUM ROKU SZKOLNEGO 2021/2022
  • ARCHIWUM ROKU SZKOLNEGO 2020/2021
  • ARCHIWUM ROKU SZKOLNEGO 2019/2020
  • ARCHIWUM ROKU SZKOLNEGO 2018/2019
  • ARCHIWUM ROKU SZKOLNEGO 2017/2018
  • ARCHIWUM ROKU SZKOLNEGO 2016/2017
  • ARCHIWUM ROKU SZKOLNEGO 2015/2016
  • ARCHIWUM ROKU SZKOLNEGO 2013/2014
  • ARCHIWUM ROKU SZKOLNEGO 2012/2013
Organ prowadzący
Powiat Zgierski

Biuletyn

Linki

Kuratorium Oświaty w Łodzi

Powiat Zgierski

MEiN

CRE Województwa Łódzkiego w Łódzi; WODN w Łodzi

CRE Województwa Łódzkiego w Zgierzu; WODN w Zgierzu

PPP w Zgierzu

PPP w Ozorkowie

Ziemia Zgierska

Jesteś tutaj: Strona główna  › Archiwum  › Archiwum roku szkolnego 2020/2021  › Cykl zajęć kulinarnych "Na świątecznym stole"

Cykl zajęć kulinarnych "Na świątecznym stole"

Podczas zajęć przysposobienia do pracy uczniowie klas PdP uczą się przygotowywać wielkanocne świąteczne potrawy. Między innymi przygotowali sałatkę warzywną oraz czekoladowe ciasto. W następnym tygodniu przygotują jaja faszerowane na trzy sposoby.

Projekt i realizacja Cyrek Internet Technologies